Torna a dalt

Una web per Vázquez Montalbán

La Biblioteca de Catalunya commemora el 20è aniversari de la mort de l’escriptor amb un nou lloc web dedicat exclusivament a la seva figura.

Entenedora, inspiradora o accessible són alguns dels adjectius que descriuen la nova web dedicada a la figura de l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán que hem realitzat des de Iuris.doc per a la Biblioteca de Catalunya.

Barceloní i polifacètic. Dues qualitats que caracteritzaven a l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán i que queden perfectament plasmades en el nou lloc web: una plataforma digital que ofereix un descobriment transversal, des de totes les facetes personals i professionals de l’autor.

La web, dissenyada amb un entorn multilingüe, compta amb un disseny molt visual i una arquitectura que permet navegar per diferents apartats relacionats amb la vida i la trajectòria professional de l’autor. Aquests mòduls estan formats per continguts multimèdia com fotografies, gràfics, galeries, vídeos o infografies, que ens permeten descobrir diferents perspectives de la vida de l’escriptor a través d’una intuïtiva i fàcil navegació, accedint a qualsevol contingut amb un màxim de 3 clics.

Un espai virtual on celebrar, difondre i exaltar l’obra que Manuel Vázquez Montalbán va teixir amb les seves paraules.

Projecte:

Web de Vázquez Montalbán de la Biblioteca de Catalunya

Client:

Biblioteca de Catalunya

Àmbit:
Visita la web
Biblioteca de Catalunya

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.