Torna a dalt

Ciència i comunicació per impactar en la societat

Com augmentar la interacció amb la comunitat i intensificar les accions de comunicació externa i interna de l’IRBLleida

Generem una estratègia personalitzada, motivadora, inspiradora, participativa, pedagògica i rigorosa per crear el nou pla de comunicació externa i interna de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) busca crear sinergies entre la recerca bàsica, la recerca clínica i la investigació epidemiològica, perquè la investigació biomèdica sigui el motor de la millora de la pràctica clínica diària. La seva missió és generar coneixement d’excel·lència, capaç d’impactar en la salut i la qualitat de vida de la població.

Iuris.doc ha col·laborat en la definició de la seva nova estratègia elaborant els nous plans de comunicació interna i externa. La metodologia utilitzada buscava ubicar els protagonistes de l’IRBLleida al centre del projecte, pel que s’ha treballat a partir de la informació extreta de diverses enquestes, sessions de treball (focus groups) i workshops amb l’equip de l’Institut

Les accions del nou pla de comunicació donen resposta a una estratègia personalitzada i inspiradora segons les expectatives de cada target i aplicant tècniques d’storytelling per tal de potenciar el relat de la marca. Sempre treballant des de la pedagogia i la rigorositat per aconseguir apropar l’experiència científica de l’IRBLleida a la ciutadania.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.