App del diccionari de l’IEC

Client: Institut d’Estudis Catalans

Visitar web: http://dlc.iec.cat

Aprofitant la publicació en paper de la segona edició del Diccionari de la llengua catalana (DIEC2) l’any 2007, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) va llançar la versió web, consultable gratuïtament. L’èxit va ser immediat: només durant el primer any ja va rebre més de 600.000 visites. Posteriorment, i per adaptar-se a les noves formes de navegació i als nous formats mòbils (smartphones i tablets), s’ha renovat el disseny i l’arquitectura d’aquesta versió web.

Des de Iuris.doc hem col·laborat en aquest projecte millorant i optimitzant la navegació online del DIEC2 (que actualment disposa d’un disseny responsive de fàcil consulta des de dispositius mòbils), i garantint-ne el posicionament i la visibilitat.

També hem dissenyat i desenvolupat l’app del diccionari. Està disponible per a dispositius iOS (en versió on-line i en versió descarregable) i Android. Ha rebut molt bones valoracions, com per exemple el 8,6 de mitjana per part dels experts de Apps4bcn.

ACTUALITZACIÓ: Recentment hem actualitzat l’aplicació a la versió 2.0, amb canvis en el disseny, compatibilitat amb iOS 10 i millores de funcionament.