L’Smart City Expo World Congress, en versió ‘off line’

Ahir al matí vam ser al recinte Gran Via de Fira Barcelona, visitant l’Smart City Expo World Congress, la principal trobada mundial del sector de les ciutats intel·ligents. Vam poder presenciar off line, en viu i en directe, un esdeveniment amb el qual hem col·laborat en el seu projecte digital.

I és que des de Iuris.doc hem estat els responsables de la conceptualització i producció dels continguts del nou portal web del congrés,  del disseny, manteniment i dinamització de continguts de l’Smart Cities Blog i també hem elaborat les newsletters.

Els organitzadors han mostrat la seva satisfacció per unes xifres espectaculars (més de 1.000 B2B matchmaking meetings, més de 400 speakers i ciutats de tot el món i un 25% més d’espai expositiu), que el situen al nivell del Mobile World Congress.

I és que l’Smart City Expo World Congress  és un esdeveniment espectacular, especialment la zona central, la Smart City Plaza, on s’han pogut veure prototips de solucions smart integrades en un entorn que simula una ciutat.

Veure les imatges de l’Smart City Expo World Congress 2014 de Iuris.doc a Pinterest