Torna a dalt

«Hem explorat noves possibilitats, hem fet el que no fèiem habitualment»

«Hem explorat noves possibilitats, hem fet el que no fèiem habitualment»

Parlem amb en Roger Cabezas, director de projectes i gestió del coneixement del CERCA, sobre l’experiència amb Iuris.doc en la difusió del projecte CERCA Ginys.

El repte plantejat era explorar nous canals i formats per arribar als públics del projecte i s’ha assolit l’objectiu. En Roger Cabezas destaca que la col·laboració amb Iuris.doc ha estat essencial, suposant un abans i un després en la manera de gestionar una campanya de llançament d’un projecte.

No us perdeu el vídeo.

 

 

 

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.