Torna a dalt

Pol·len de continguts

Pol·len de continguts

El maig és el mes de la polinització. Aquests són els continguts que hem produït aquest mes i que com el pol·len, ja han germinat a la xarxa.
T’agraden? Contacta amb nosaltres per continuar pol·linitzant.

Com resoldre un puzle de 3.000 peces

Client: Agència Catalana del Patrimoni Cultural

Una  Història del Patrimoni  sobre una peça excepcional: el sostre aparegut a la vil·la romana dels Munts recentment restaurat.

Restauració sostre Vil·la Romana Els Munts

Digital Impact: Vídeo-entrevista amb Pep Salazar

Client: DHUB Barcelona

El director del DIgital Impact, l’exposició d’art digital del DHUB. ens va explicar en persona aquesta experiència entre el món físic i virtual.

Entrevista amb Pep Salazar Digital Impact Iuris.doc

Els èxits de la recerca

Client: Institució CERCA

La Institució CERCA coordina 41 centres de recerca a Catalunya.  Aquests són els seus casos d’èxit en format vídeo.

Casos d'Èxit CERCA Iuris.doc

La dona a la fàbrica i altres històries

Client: MNACTEC

A través de la sèrie de pòdcast ‘Engranatges’ ens descobreix les històres dels avenços de la industrialització a Catalunya.

Podcast MNACTEC IURISDOC

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.