Torna a dalt

#aplicaelfiltreiurisdoc

#aplicaelfiltreiurisdoc

#aplicaelfiltreiurisdoc

Aquest any hem revelat un dels secrets més ben guardats de Iuris.doc, el nostre filtre. Aquest no és un filtre qualsevol, sinó que mostra de quina manera veiem tots els nostres projectes: amb naturalitat, creativitat, passió, experiència, professionalitat, proximitat i originalitat.

La campanya dissenyada combina la comunicació on i offline a través de l’animació visual d’un element típic de Nadal (època que vam iniciar la campanya) com és el galet.  Per aconseguir-ho, s’ha jugat amb dues il·lustracions, una de color blava i l’altra vermella, i l’enviament d’un filtre físic de metacrilat vermell, el filtre Iuris.doc. Aquest permet als usuaris aplicar-lo sobre la pantalla desktop o mòbil i “transformar” la imatge inicial. Amb creativitat, originalitat, i el filtre Iuris.doc, un simple plat de galets pot amagar moltes sorpreses!

Vols conèixer la campanya? #aplicaelfiltreiurisdoc

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.