Torna a dalt

Per què virtualitzar un esdeveniment? 7 avantatges clau

“ Per què virtualitzar un esdeveniment? 7 avantatges clau ”

El 2020 ha obert un nou paradigma en l’organitzacio d’esdeveniments. Us expliquem els principals avantatges a l’hora de prendre la decisió de virtualitzar un acte.

live2

Els esdeveniments on-line i el live content  estan a l’ordre del dia i han demostrat ser un gran aliat per a les empreses i entitats que volen continuar generant leads. Més enllà del context actual que fa impossible la presencialitat, els esdeveniments virtuals són una forma eficaç de transmetre contingut, involucrar els assistents i sobretot arribar a un públic global d’Internet que potser no havia estat accessible prèviament. Analitzem en detall aquestes avantatges:

1. Inspirar confiança i proximitat

Els continguts en directe inspiren confiança, credibilitat i naturalitat. Són una excel·lent eina per oferir continguts exclusius o ocults (continguts BTS o Behind the scene) que humanitzen la imatge de la marca i l’apropen al seu públic.  Viure en directe un dia a l’oficina de l’empresa, accedir al fons ocult d’un museu o visitar espais inaccessibles, són algunes de les experiències que ofereix el live content.

2. Convertir a l'usuari en el protagonista

Els usuaris veuen el que passa en temps real i poden formar part del contingut de l’esdeveniment opinant, compartint, responent o fins i tot fent donacions en directe. Se senten protagonistes directes de l’acte al qual estan accedint de manera virtual, ja que se’ls sol·licita constantment la seva implicació.

3. Arribar a noves audiències globals

Amb dispositius mòbils a mà per a la majoria d’usuaris, la transmissió en directe és extremadament accessible fàcil d’utilitzar. Amb una adequada campanya de comunicació, podem arribar a un públic sense límit d’ubicació i connectar amb nous perfils que d’altra manera no haurien participat mai a l’ esdeveniment. Gràcies a la virtualització l’aforament passa a ser il·limitat!

Captura1

4. Crear noves experiències

El live content permet generar noves experiències creatives que sedueixin als usuaris de noves maneres.  L’objectiu es mantenir l’interès dels assistents amb un contingut viu, variat, dinàmic, interessant i perquè no inesperat.

Més enllà de les ponències o sessions, l’esdeveniment pot incloure continguts complementaris que entretinguin i millorin l’experiència de l’usuari, des de continguts sorpresa com actuacions musicals o artístiques a propostes gastronòmiques o de benestar i salut. La creativitat live no té limit.

5. Reduïr costos i millorar la sostenibilitat

Tot i la inversió necessària per garantir la qualitat de l’esdevenimenht, l’estalvi de costos de producció i pel propi usuari assistent és sens dubte un clar avantatge del live content. S’elimina la necessitat del local, càtering, lloguer, desplaçaments, etc. i es millora l’impacte ambiental gràcies a la reducció d’aquests recursos.

6. Un alt grau de monitorització i analítica

Molt més que un esdeveniment presencial, l’esdeveniment digital permet mesurar el ROI i obtenir mètriques instantànies sobre l’experiència i el feedback de l’audiència. Tot es pot rastrejar i analitzar: quines han estat les sessions més populars, quin nivell de seguiment han tingut, quin ha estat el nombre exacte d’assistents, la seva procedència, etc.

7. Un contingut reaprofitable

Un cop finalitzat i enregistrat, es pot allargar la vida l’esdeveniment  digital i utilitzar-lo en d’altres accions de màrqueting. Es tracta d’un contingut totalment reaprofitable com a material promocional o inclús com a contingut de consum sota demanda, segons l’interès que hagi despertat en el públic.

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.