Torna a dalt

10 audiovisuals que ens encanten

“ 10 audiovisuals que ens encanten ”

La nostra tria personal

Això no és un dels nostres habituals benchmarkings 🙂 . És només una selecció de continguts audiovisuals i campanyes que ens han enganxat, emocionat i sorprès durant aquests darrers mesos.

Amb objectius comunicatius, públics i tècniques audiovisuals molt diverses, són 10 exemples de les darreres tendències de vídeo màrqueting digital. Preparats? Aquest són alguns dels nostres favorits:

FIrst person view videos: Quan el dron som nosaltres en un vídeojoc

Vídeos 360º: Explorant l'espai audiovisual

Video Challenges: El Teambuilding més eficaç

Storyteling audiovisual: Connectar, divertir, emocionar

Shoppable Videos: Entreteniment a la botiga

Desfilada Virtual Video Marketing
Video Marketing Shoppable Videos

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.