Torna a dalt

De peça de museu a complement de selfie: nous filtres pel Museu del Disseny!

De peça de museu a complement de selfie: nous filtres pel Museu del Disseny!

filtre instagram balenciaga

Uns filtres que són ‘chapeau’!

Aquest juny el Museu del Disseny ha estrenat la primera i única exposició dedicada als barrets creats per Cristóbal Balenciaga, als departaments de barreteria de la Casa d’alta costura, des de finals dels anys trenta fins als anys seixanta. Una mostra coorganitzada amb el Cristóbal Balenciaga Museoa de Getaria. Sense cap mena de dubte, una de les exposicions més esperades i celebrades de la temporada.

Des de Iuris.doc no només ens hem encarregat de la difusió de la inauguració i presentació als mitjans i a influencers, i comunicació digital de la nova mostra, sinó que també hem treballat en la creació de tres filtres per a Instagram com a contingut complementari d’aquesta.

A partir d’una selecció de barrets que formen part de les peces exposades, feta juntament amb els conservadors del museu, el nostre equip s’ha encarregat d’escanejar en 3D i transformar aquests accessoris en tres filtres per la xarxa social. D’aquesta manera, hem afegit contingut de valor a la difusió de l’exposició apropant-la al públic digital.

Ara, posar-se un Balenciaga és més fàcil que mai. Tant sols cal anar al perfil d’Instagram del Museu del Disseny i, des de la pestanya de filtres, provar-los.

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.