Torna a dalt

Estrenem el web de l’Escola Frederic Mistral!

Nova web Fundació Collserola

Estrenem el web de l’Escola Frederic Mistral!

Fundació Collserola

Engega el nou curs escolar i l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia ho fa estrenant nou web.

A Iuris.doc hem participat en la creació d’aquest nou entorn digital d’una de les escoles de la Fundació Collserola. La nostra tasca ha estat la conceptualització, el disseny gràfic i el desenvolupament tècnic a partir del treball col·laboratiu amb tota la comunitat educativa que forma l’escola.

En el nou web de l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia hi trobareu informació general i d’actualitat de l’Escola, els seus valors i serveis, l’oferta educativa i l’espai #CreantEscola, per compartir recursos i experiències, entre d’altres.

Així doncs, el nou portal digital de la Fundació es converteix en una porta d’entrada a les noves famílies i, a la vegada, en un espai de fidelització de la comunitat per tal de convertir el curs 2020-2021 en un curs ple d’oportunitats, aprenentatges i vivències.

Molt bon curs escolar!

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.