Torna a dalt

Creativitat aplicada als esdeveniments online: 6 casos d’èxit

“ Creativitat aplicada als esdeveniments online: 6 casos d’èxit ”

A l’hora d’organitzar esdeveniments online o una retransmissió en línia cal plantejar-se què volem explicar per interessar i implicar a la nostra audiència. El live content ens ofereix infinites possibilitats narratives, aquí teniu la nostra selecció d’exemples d’èxit internacional.

5 casos d'èxit d'esdeveniments online | Iuris.doc

El live content és un dels formats actuals més eficaços per transmetre contingut i connectar amb els usuaris. És per això que, com a pas previ a tota retransmissió o als esdeveniments online, és imprescindible elaborar un guió narratiu detallat per definir tota la seva dimensió.

Els continguts en stream presenten múltiples formats i objectius: Esdeveniments online en directe o híbrids (amb continguts pre-grabats i live), en obert o prèvia inscripció, gratuïts o de pagament… Continguts orientats al posicionament de marca, humanitzadors, formatius, d’entreteniment, generadors de debat, etc.

Amb aquesta àmplia oferta, des de Iuris.doc hem fet el nostre #LiveBench, un benchmarking d’iniciatives d’èxit en live content.

Tour virtual per la Casa SEAT

Un molt bon recorregut virtual per l’interior del nou espai Casa SEAT per posicionar la marca en el sector de la innovació en mobilitat. Donant veu als directors de l’empresa i ambaixadors de marca, anem descobrint in situ les diferents estances i explicant l’oferta del nou edicifi fent un passeig per l’interior.

Tour virtual en obert i accessible des de la plataforma Youtube.

Les Illes Fèroe al teu aire

Una de les millors propostes de turisme virtual la trobem al web Visit Faroe Islands.

Com si fóssim dins d’un videojoc, podem disposar d’un/a guia que es mourà per la illa seguint les nostres instruccions. Fins i tot podem triar el mode de transport (a peu, en baixell o… a cavall!). Virtualment ‘ordenem’ al nostre guia que es desplaci a esquerra o dreta, i el millor és que no es tracta d’una gravació, el recorregut el fem en rigorós directe via streaming.

Teatre en viu amb Hollywood Fridge

Us imagineu poder parlar amb els personatges d’un espectacle teatral mentre l’estem veient? Les retransmissions en directe de Hollywood Fringe, de Los Ángeles, ho fan possible. La companyia teatral representa obres online com Romeo & Juliet; Virtualy – Live! on els espectadors poden xatejar en directe, interactuar entre ells i dialogar amb els actors.

Esdeveniment digital en directe a Youtube amb accés exclusiu prèvia compra d’entrada.

Sessions Q&A amb Experian Bank

El món empresarial també se suma als formats en directe per connectar amb els seus clients. Un molt bon exemple és el d’Experian Bank amb la iniciativa #CreditChat. Aquest projecte ofereix xats en directe per presentar productes i resoldre qüestions dels usuaris de la mà d’experts i empleats de la marca.

Els xats es poden seguir a través de Periscope (Twitter) i Youtube Live.

Fundraising amb Bon Appétit: Entreteniment per una bona causa

La revisa de cuina Bon Appétit reuneix part del seu equip per protagonitzar un divertit show de cuina en directe amb proves, entrevistes, concursos, making off, etc.  L’objectiu: recaptar fons per  ajudar el sector de la restauració i la població més necessitada arran la crisi de la COVID-19.

Transmissió en línia en obert des de Youtube. La propia plataforma permet fer les donacions en línia.

The Royal Opera House, a casa

El darrer exemple és la campanya #OurHousetoYourHouse de The Royal Opera House, un perfecte exercici de creació de continguts oline dut a terme durant el tancament del teatre durant la pandèmia provocada per la Covid-19.

Retransmissió en directe de concerts, continguts en línia inèdits (assajos, xerrades, masterclass, debats, etc.) i espectacles d’òpera i ballet disponibles en stream.

Emissions en obert des de Youtube amb la possibilitat de fer donacions pels membres de la Royal Opera House.

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.