Els continguts: el motor de l’engagement

Quantes coses haurem llegit ja sobre l’engagement, a dia d’avui és un terme familiar en el món del màrqueting on-line. Traduïm engagement com a implicació i vincle entre la nostra marca i els prescriptors d’ella.

Podríem valorar aquest concepte tenint en compte el nombre de seguidors que tenim en els nostres canals on-line, però realment aquesta dada és la més valuosa? Crec que no. El que marca aquest grau de compromís amb els nostres usuaris i prescriptors, aquells que demà seran els nostres clients i demà passat estaran fidelitzats amb una història, unes idees, és la manera amb que ells interactuen amb nosaltres. Aquest vincle es tradueix en una conversa bidireccional entre el que volem explicar i difondre i el que volen opinar i compartir els usuaris amb nosaltres.

La comunicació s’ha transformat i el valor que podem aportar als nostres seguidors són els nostres continguts. No sempre coincidirà que el que l’empresa vulgui difondre perquè té molt valor comunicacional per a ells, sigui allò que més estan esperant els nostres usuaris, però la conclusió final que hem d’extreure és que la seva resposta ens ajuda a millorar cada dia per anar avaluant i reconduint la nostra línia editorial.

A Iuris.doc som experts en el màrqueting de continguts, per aquest motiu estem segurs que aquests, finalment, amb un bon tractament i una bona dosi de creativitat posaran al nostre abast la possibilitat de crear aquest vincle amb els usuaris. Busquem captar la seva atenció en un món on-line saturat de tot tipus d’informacions, ja que creant continguts d’interès i innovadors intentarem crear un diàleg en comunitats de més qualitat.

Si encara no tens clar què és l’engagement o com generar-lo, et proposem que enfoquis la teva estratègia en uns continguts creatius que generin l’interès dels teus prescriptors i que siguin el motor que engegui l’engranatge del compromís, amb nosaltres mateixos i amb el nostre públic.