Torna a dalt

Tornen els 80

Anys 80

Tornen els 80

Anys 80

I tu, utilitzes les xarxes socials? Des de la seva aparició la influència dels canals 2.0 ha estat vertiginosa i han obert un nou paradigma per als estudis socials i de comunicació. Però els humans som animals socials, des de sempre. Tot i l’aparent modernitat dels social media, no fan més que donar resposta a unes necessitats humanes: conversar, crear i compartir imaginari comú, divertir-se, trobar respostes i ampliar el coneixement, alimentar l’ego, etc.

El creatiu publicitari Thomas Olivier, més conegut pel seu nom artístic Tom Le French, ha plasmat aquesta idea en el projecte ReBirth. Què passaria si les plataformes 2.0 haguessin nascut als anys 80? Amb humor, crea nous binomis entre les xarxes socials actuals i objectes físics “retro”i posa en evidència que entre el món analògic i el digital han canviat moltes coses, però les nostres necessitats comunicatives segueixen sent les mateixes.

Per cert, has vist els nostres projectes de social media?

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.