Torna a dalt

Fent turisme mentre jugues i aprens

Fent turisme mentre jugues i aprens

T’imagines descobrir la història i les curiositats de la ciutat on passes les vacances gràcies a un joc al mòbil? Aquesta és la base de l’aplicació Qrioscity, que va ser finalista en l’edició d’aquest any de l’European Satellite Navigation Challenge (ESNC).

Aquest competició, creada el 2004, permet a emprenedors i empreses de tot el món presentar els seus projectes basats en la navegació per satèl·lit i aconseguir finançament per tirar-los endavant.

Qrioscity és alhora un joc, una guia cultural i una xarxa social amb un funcionament molt senzill: els usuaris poden compartir els seus coneixements d’un monument, parc, carrer, edifici, etc. fent diverses preguntes i donant quatre possibles respostes.

Quan un altre usuari visita la ciutat, pot veure les preguntes quan s’apropa al lloc i mirar d’endevinar les respostes. D’aquesta manera, descobreix dades, secrets i curiositats que difícilment sortiran en cap guia turística. A més, els usuaris van guanyant punts a mesura que fan i responen preguntes!

El capítol català de l’ESNC té el suport de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya. Des de Iuris.doc gestionem tota la comunicació on-line d’aquest projecte i vam ser presents a l’acte de lliurament dels premis per fer-ne la difusió.

Per saber què està pasant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.