Torna a dalt

‘Leonardome’ et proposa una experiència educativa original i sorprenent

‘Leonardome’ et proposa una experiència educativa original i sorprenent

leonardome

A partir de la idea d’un dels genis de la Història, Iuris.doc, juntament amb el Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) i Milanta, s’embarca en un projecte innovador, lúdic i educatiu. Ens fa molta il·lusió presentar-te Leonardome, un recurs educatiu inspirat en un dels treballs de Leonardo da Vinci.

Amb Leonardome proposem construir “cúpules autosostenibles” tal com les va pensar el geni toscà: els seus elements (peces de fusta fetes a mida) no necessiten cap element d’unió per mantenir-se en peu.

Amb aquesta proposta, oberta a totes les edats però pensada especialment per a públic escolar, podràs treballar conceptes relacionats amb la geometria, la tecnologia, l’art i la història. I tot això de forma col·laborativa, experimental i divertida!

leonardome

Des Iuris.doc ens hem encarregat del vessant digital, amb l’elaboració íntegra del pla de comunicació en línia de Leonardome.

Et convidem a descobrir el projecte en www.leonardome.com, una pàgina web moderna, funcional i amb uns continguts atractius i optimitzats, perquè entris a fons en el món de les construccions autosostenibles. Notícies, testimonials, producció audiovisual i fins a una completa guia didàctica perquè treguis el màxim partit a aquest recurs didàctic.

leonardome

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.