Torna a dalt

‘Leonardome’ et proposa una experiència educativa original i sorprenent

‘Leonardome’ et proposa una experiència educativa original i sorprenent

A partir de la idea d’un dels genis de la Història, Iuris.doc, juntament amb el Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) i Milanta, s’embarca en un projecte innovador, lúdic i educatiu. Ens fa molta il·lusió presentar-te Leonardome, un recurs educatiu inspirat en un dels treballs de Leonardo da Vinci.

Amb Leonardome proposem construir “cúpules autosostenibles” tal com les va pensar el geni toscà: els seus elements (peces de fusta fetes a mida) no necessiten cap element d’unió per mantenir-se en peu.

Amb aquesta proposta, oberta a totes les edats però pensada especialment per a públic escolar, podràs treballar conceptes relacionats amb la geometria, la tecnologia, l’art i la història. I tot això de forma col·laborativa, experimental i divertida!

Des Iuris.doc ens hem encarregat del vessant digital, amb l’elaboració íntegra del pla de comunicació en línia de Leonardome.

Et convidem a descobrir el projecte en www.leonardome.com, una pàgina web moderna, funcional i amb uns continguts atractius i optimitzats, perquè entris a fons en el món de les construccions autosostenibles. Notícies, testimonials, producció audiovisual i fins a una completa guia didàctica perquè treguis el màxim partit a aquest recurs didàctic.

Per saber què està pasant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.