Torna a dalt

El poder d’un Post-it

“ El poder d’un Post-it ”

Pòsits

Notes adhesives, “groguets”, tot i que la forma més mundialment coneguda d’anomenar-los és per la marca comercial Post-it. Són petits fulls de paper autoadhesiu de diverses dimensions, formes i colors (tot i que la típica és un quadrat de 7,6 cm de costat, de color groc). S’usen per escriure notes recordatòries per enganxar-les després en qualsevol tipus de superfície.

 

Sabies que el Post-it el va inventar per casualitat l’investigador de la companyia 3M Spencer Silver l’any 1968, quan en realitat estava buscant un nou adhesiu potent? El resultat no complia amb els objectius inicials, però de l’error en va sorgir un objecte innovador, que donava servei a unes necessitats també existents. Aquest és el resum de qualsevol procés de creació. Cal tenir uns objectius clars, però alhora suficient flexibilitat i pensament lateral.

Quants projectes hauran nascut precisament d’un Post-it? Idees desordenades, frases, exemples inspiradors apuntats i enganxats en una superfície ben a la vista, per tenir-los presents mentre dura la fase de conceptualització. I per als més digitals, el format d’aquestes notes també s’ha incorporat com a aplicació per a ordinadors i dispositius mòbils. Al final tota aquesta miscel·lània acabarà agafant forma i sentit.

A Iuris.doc també som molt fans del poder dels Post-it, de tot el que es concentra en un espai tan petit i de tot el que pot acabar sent. Ens agrada quan podem empaperar la nostra paret amb idees que, juntes, construeixen un relat.

Pòsits, Iuris.doc

Justament portem mesos treballant amb un gran projecte web que veurà la llum aquesta tardor. De moment us mostrem off the record el resultat del que van ser les sessions de conceptualització on no hi van faltar, evidentment, els Post-it.

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.