Torna a dalt

Ha arribat l’#estiupolar

Ha arribat l’#estiupolar

Nadal

Ens han dit i repetit que l’estiu són platges de sorra blanca i aigües cristal·lines, gent guapa amb camises blanques que mai s’arruguen ni s’embruten, nits de concerts improvisats i cervesa, molta cervesa. Això sí, amb estil.

Sí? Segur? Nosaltres ens imaginem un estiu diferent. I és que ens agraden els estius diferents, les persones diferents, les idees diferents. Perquè sí, perquè som així… diferents.

Així doncs passem de Mediterranis idílics i ens apuntem a un #estiupolar.  Agafa la bufanda i acompanya’ns!

 

 

 

 

 

 

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.