Torna a dalt

Descobrint virtualment la història de la nostra roba

Descobrint virtualment la història de la nostra roba

La major exposició virtual sobre el món de la moda We wear culture (Vestim cultura) compta amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona.  Què hi ha de nosaltres en aquest repàs a 3.000 anys d’història de la moda?

Ensenyar-nos que la moda és art i forma part de la nostra cultura. Aquest és el principal objectiu d’aquesta iniciativa del Google Arts & Culture Institute. Alhora, també permet protegir, conservar i difondre digitalment un patrimoni mundial que des d’aquest mes de juny està a disposició de tot el món.

La participació del Museu del Disseny de Barcelona (una de les 180 institucions culturals d’arreu del món que hi han col·laborat) inclou entre d’altres continguts com:

L’exposició “El Cos Vestit. Siluetes i moda (1550-2015)”

La versió virtual d’aquesta mostra permanent inclou més de 30 fotos i vídeos que expliquen com els vestits modifiquen la imatge del cos. L’exposició es complementa amb un Street View que permet passejar pels 650 m2 de l’espai expositiu real.

Col·lecció “Tèxtil i Indumentària”

We wear culture també trobarem una selecció d’imatges, vestits, fotografies i il·lustracions d’aquesta col·leccióformada per més de 18.000 peces, entre les que destaquen el vestit cua de paó de Cristóbal Balenciaga (1958) o el model Delphos de Mariano Fortuny (1909).

Per fer aquest viatge per la història de la moda cal entrar al portal We wear culture. També es pot consultar des del mòbil amb l’app de Google Arts & Culture (disponible per a iOS i Android). Per anar directament als continguts del Museu del Disseny de Barcelona cal dirigir-se a aquest enllaç.

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.