Torna a dalt

Webs d’artistes que són una obra d’art

Webs d’artistes que són una obra d’art

És important la imatge d’un artista? Actualment podem respondre aquesta pregunta sense pensar-ho dues vegades: la millor manera és tenir una pàgina web on poder ensenyar les teves creacions.

En ocasió de l’estrena del nou web de l’Associació Joan Ponç, un dels darrers projectes de Iuris.doc, hem volgut fer un cop d’ull per la xarxa buscant pàgines d’artistes. I el cert és que n’hi ha milions, però són poques les que de veritat ens impacten. És per això que hem fet una tria de sis pàgines web que ens han semblat originals i creatives, en alguns casos impressionants, i que et faran mirar les obres d’aquests amb uns altres ulls.

Per fer aquesta selecció ens hem fixat en aspectes com la creativitat de la pàgina, l’originalitat (tant en el format com en la tipografia), l’atracció visual que en ofereix, i la intenció de l’artista de recalcar determinades parts de la seva web. El resultat és una petita col·lecció de webs increïbles que, més enllà de l’atractiu de les obres, ens semblen inspiradores i molt atractives.

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.