Torna a dalt

Webs d’artistes que són una obra d’art

Webs d’artistes que són una obra d’art

És important la imatge d’un artista? Actualment podem respondre aquesta pregunta sense pensar-ho dues vegades: la millor manera és tenir una pàgina web on poder ensenyar les teves creacions.

En ocasió de l’estrena del nou web de l’Associació Joan Ponç, un dels darrers projectes de Iuris.doc, hem volgut fer un cop d’ull per la xarxa buscant pàgines d’artistes. I el cert és que n’hi ha milions, però són poques les que de veritat ens impacten. És per això que hem fet una tria de sis pàgines web que ens han semblat originals i creatives, en alguns casos impressionants, i que et faran mirar les obres d’aquests amb uns altres ulls.

Per fer aquesta selecció ens hem fixat en aspectes com la creativitat de la pàgina, l’originalitat (tant en el format com en la tipografia), l’atracció visual que en ofereix, i la intenció de l’artista de recalcar determinades parts de la seva web. El resultat és una petita col·lecció de webs increïbles que, més enllà de l’atractiu de les obres, ens semblen inspiradores i molt atractives.

Per saber què està pasant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.