Torna a dalt

Xarxes socials oblidades (o desaparegudes)

Xarxes socials

Xarxes socials oblidades (o desaparegudes)

T’imagines descobrir la història i les curiositats de la ciutat on passes les vacances gràcies a un joc al mòbil? Aquesta és la base de l’aplicació Qrioscity, que va ser finalista en l’edició d’aquest any de l’European Satellite Navigation Challenge (ESNC).

Aquest competició, creada el 2004, permet a emprenedors i empreses de tot el món presentar els seus projectes basats en la navegació per satèl·lit i aconseguir finançament per tirar-los endavant.

Qrioscity és alhora un joc, una guia cultural i una xarxa social amb un funcionament molt senzill: els usuaris poden compartir els seus coneixements d’un monument, parc, carrer, edifici, etc. fent diverses preguntes i donant quatre possibles respostes.

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.