Torna a dalt

De Bolonya a Iuris.doc

Iuris.doc

De Bolonya a Iuris.doc

Iuris.doc

Les experiències d’estudiants europeus continuen a Iuris.doc gràcies a la col·laboració amb M&M Profuture Training. Després de la visita d’un grup de joves macedonis al febrer, la italiana Laura Tromba ha estat fent pràctiques amb nosaltres.

Les inquietuds de la Laura pel màrqueting i la comunicació l’han portat a formar-se a Bolonya en aquest àmbit i també com a tècnica en comunicació multimèdia. Arran d’aquesta formació, i a través de l’entitat italiana IFOA i dins del programa Erasmus+, ha estat prop de dos mesos realitzant pràctiques a Catalunya: primer a Cornellà de Llobregat, en una petita empresa d’arts gràfiques (The Print Machine); i posteriorment a Iuris.doc, on ha col·laborat en un nou projecte web basat en la plataforma WordPress que aviat presentarem.

Ens consta que la Laura està molt satisfeta de les dues intenses setmanes que ha estat amb nosaltres. Per la nostra banda, no podem fer res més que agrair-li la seva professionalitat, el seu talent i la seva creativitat, i li desitgem molta sort en el seu prometedor futur professional.

Moltes gràcies!

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.