Torna a dalt

De Bolonya a Iuris.doc

De Bolonya a Iuris.doc

Les experiències d’estudiants europeus continuen a Iuris.doc gràcies a la col·laboració amb M&M Profuture Training. Després de la visita d’un grup de joves macedonis al febrer, la italiana Laura Tromba ha estat fent pràctiques amb nosaltres.

Les inquietuds de la Laura pel màrqueting i la comunicació l’han portat a formar-se a Bolonya en aquest àmbit i també com a tècnica en comunicació multimèdia. Arran d’aquesta formació, i a través de l’entitat italiana IFOA i dins del programa Erasmus+, ha estat prop de dos mesos realitzant pràctiques a Catalunya: primer a Cornellà de Llobregat, en una petita empresa d’arts gràfiques (The Print Machine); i posteriorment a Iuris.doc, on ha col·laborat en un nou projecte web basat en la plataforma WordPress que aviat presentarem.

Ens consta que la Laura està molt satisfeta de les dues intenses setmanes que ha estat amb nosaltres. Per la nostra banda, no podem fer res més que agrair-li la seva professionalitat, el seu talent i la seva creativitat, i li desitgem molta sort en el seu prometedor futur professional.

Moltes gràcies!

Per saber què està pasant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.