Torna a dalt

Ciència + TIC + mobile = no ens podiem perdre el YoMo!

Ciència + TIC + mobile = no ens podiem perdre el YoMo!

YOMO Barcelona

Del 27 de febrer al 2 de març, i en paral·lel al Mobile World Congress, més d’11.000 estudiants i 3.000 educadors van visitar  The Youth Mobile Festival (YoMo). No ens ho podíem perdre i us ho expliquem!

Aquesta fira, organitzada per eduCaixa i la Mobile World Capital ha nascut amb l’objectiu que els joves coneguin i experimentin les possibilitats de la ciència i la tecnologia, i d’aquesta manera es plantegin el seu futur formatiu i professional en aquests camps.

A través de tallers, activitats interactives i espectacles, els alumnes van poder alhora divertir-se i aprendre, mentre els professors descobrien recursos per treballar les disciplines STEAM a l’aula (ciència, tecnologia, enginyeria, art/disseny  i matemàtiques).

Des de Iuris.doc, i com a experts en continguts educatius i tecnològics, no ens vam voler perdre la primera edició d’aquest festival, on vam poder veure i experimentar amb infinitat d’innovadores i inspiradores eines pedagògiques per explicar la ciència i la tecnologia a les escoles.

A més, i com a responsables de l’estratègia digital d’eduCaixa, vam fer seguiment de la seva participació, amb un estand amb alguns dels projectes més destacats (CreactivityBig DataExplainers, etc.). També vam elaborar continguts multimèdia per a les xarxes socials.

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.