Torna a dalt

Ciència + TIC + mobile = no ens podiem perdre el YoMo!

Ciència + TIC + mobile = no ens podiem perdre el YoMo!

Del 27 de febrer al 2 de març, i en paral·lel al Mobile World Congress, més d’11.000 estudiants i 3.000 educadors van visitar  The Youth Mobile Festival (YoMo). No ens ho podíem perdre i us ho expliquem!

Aquesta fira, organitzada per eduCaixa i la Mobile World Capital ha nascut amb l’objectiu que els joves coneguin i experimentin les possibilitats de la ciència i la tecnologia, i d’aquesta manera es plantegin el seu futur formatiu i professional en aquests camps.

A través de tallers, activitats interactives i espectacles, els alumnes van poder alhora divertir-se i aprendre, mentre els professors descobrien recursos per treballar les disciplines STEAM a l’aula (ciència, tecnologia, enginyeria, art/disseny  i matemàtiques).

Des de Iuris.doc, i com a experts en continguts educatius i tecnològics, no ens vam voler perdre la primera edició d’aquest festival, on vam poder veure i experimentar amb infinitat d’innovadores i inspiradores eines pedagògiques per explicar la ciència i la tecnologia a les escoles.

A més, i com a responsables de l’estratègia digital d’eduCaixa, vam fer seguiment de la seva participació, amb un estand amb alguns dels projectes més destacats (CreactivityBig DataExplainers, etc.). També vam elaborar continguts multimèdia per a les xarxes socials.

Per saber què està pasant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.