Torna a dalt

Macedònia a Iuris.doc?

Macedònia a Iuris.doc?

Iurisdoc.com

Conèixer de prop la realitat d’empreses creatives i innovadores. Aquest ha estat l’objectiu de l’estada a Barcelona d’un grup d’estudiants macedonis en el marc del programa europeu ERASMUS+.  I per això han visitat Iuris.doc.

L’Elena, la Valentina, el Bose i el Filip estudien batxillerat en l’especialitat d’empresarials a l’Institut SABA, a la ciutat de Skopje (Macedònia). Durant la seva estada a la nostra ciutat, i arran de la invitació de l’Anand Torrents de la consultoria educativa M&M Profuture Training, van passar per les nostres oficines acompanyats pel seu professor d’informàtica, el Sasko.

Després d’una breu sessió on van plantejar-nos tota mena de qüestions per entendre el què fem a Iuris.doc, quina és la nostra història i com treballem, nosaltres també vam entrevistar-los breument per conèixer millor els seus interessos i motivacions:

Per acabar la visita, van poder conèixer les nostres oficines i fer més preguntes a l’equip de Iuris.doc. L’experiència va ser molt enriquidora per tots plegats.

Desitgem molta sort a aquests joves en el seu futur professional!

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.