Torna a dalt

Macedònia a Iuris.doc?

Macedònia a Iuris.doc?

Conèixer de prop la realitat d’empreses creatives i innovadores. Aquest ha estat l’objectiu de l’estada a Barcelona d’un grup d’estudiants macedonis en el marc del programa europeu ERASMUS+.  I per això han visitat Iuris.doc.

L’Elena, la Valentina, el Bose i el Filip estudien batxillerat en l’especialitat d’empresarials a l’Institut SABA, a la ciutat de Skopje (Macedònia). Durant la seva estada a la nostra ciutat, i arran de la invitació de l’Anand Torrents de la consultoria educativa M&M Profuture Training, van passar per les nostres oficines acompanyats pel seu professor d’informàtica, el Sasko.

Després d’una breu sessió on van plantejar-nos tota mena de qüestions per entendre el què fem a Iuris.doc, quina és la nostra història i com treballem, nosaltres també vam entrevistar-los breument per conèixer millor els seus interessos i motivacions:

Per acabar la visita, van poder conèixer les nostres oficines i fer més preguntes a l’equip de Iuris.doc. L’experiència va ser molt enriquidora per tots plegats.

Desitgem molta sort a aquests joves en el seu futur professional!

Per saber què està pasant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.