Torna a dalt

Bon Nadal i #feliç1999

Bon Nadal i #feliç1999

Nadal

Segons la teoria de la relativitat, les partícules de la matèria es mouen endavant en el temps i d’un costat a l’altre en l’espai.  Una teoria estranya que aquest Nadal a Iuris.doc és una fantàstica realitat.

Benvingut a la nostra màquina del temps. 3,2,1… Viatgem al Nadal de 1998!

1)

Aquell Nadal, “el calb de La Loteria” s’estrenava a la televisió amb l’Anunci de la Loteria. La seva calba elegantíssima seria tot un referent en els següents Nadals.

2)

Una Maribel Verdú i un Alejandro Sanz molt més joves eren les estrelles de l’spot de Freixenet:

3)

Un any més, “Las muñecas de Famosa” es dirigien al portal. Aquella melodia encara forma part de l’imaginari col·lectiu.

4)

En arribar les campanades de TVE, l’únic dubte era saber qui acompanyaria a Ramon García i la seva inesperable capa. El 1998 l’afortunada era Carmen Maura:

5)

I sabeu qui era l’encarregada de donar entrada al 1999 a TV3? L’estimada Mari Pau Huguet  passant fred des d’Andorra:

I aquest era el panorama fa exactament 18 anys.

Properament nous viatges en el temps….

Per saber què està passant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.