Torna a dalt

L’art destruït també és art, al MNAC

MNAC

L’art destruït també és art, al MNAC

MNAC
Carles Pellicer Rouviere, Chica sentada, medio desnuda, 1901. © Museu Nacional d'art de Catalunya. Foto: Ferran Gimenez

Benvinguts al caos en la Casa de l’Ordre”. D’aquesta manera l’artista Francesc Torres  i el Museu Nacional d’Art de Catalunya ens conviden a visitar “La capsa entròpica [El museu d’objectes perduts]”, un projecte en què hem participat des de Iuris.doc.

Durant més de dos anys, Torres ha “remenat” la reserva del Museu Nacional per fer una selecció d’”objectes perduts” que volen mostrar “el resultat de la colisió entre la història i la cultura“, entre la destrucció i la tasca de preservació del museu. El resultat, que es podrà visitar fins al 14 de gener del 2018, és una mostra aparentment desordenada i gens cronològica de peces que, segons Torres, continuen sent art malgrat els canvis que han patit.

La inauguració ha estat notícia als mitjans:

Des de Iuris.doc ens fa molta il·lusió visitar aquesta exposició (aviat us en farem una crònica més detallada), ja que hem estat els encarregats de la redacció dels textos de sala.

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.