Torna a dalt

#SantJordiSolidari, de la xarxa al carrer

#SantJordiSolidari, de la xarxa al carrer

Sant Jordi 2019 Col·laborem amb Recicla Cultura | Iuris.doc | Màrqueting de Continguts

Sant Jordi 2019. Roses, llibres i milers d’històries.
Ficció, poesia, novel·les, biografies, clàssics, assajos, obres de teatre…
Grans històries que poden millorar la història real de moltes de les persones que ens envolten.

Per això, un any més, a Iuris.doc ens sumem a la iniciativa #SantJordiSolidari de Recicla Cultura, per fer possible que un llibre es converteixi en oportunitat de canvi.

Aquest Sant Jordi, us animem a acostar-vos a les parades de llibres de Recicla Cultura. La venda de llibres farà possibles iniciatives d’integració per a totes les persones nouvingudes i poder-ne millorar la seva història.

Des de Iuris.doc col·laborem activament en la difusió d’aquesta iniciativa amb la posada en marxa de la campanya de publicitat a Instagram.

Us animem a sumar-vos a aquesta iniciativa!

Per saber què està pasant a Iuris.doc...

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.