Torna a dalt

Impulsant l’economia local

Crear un portal web que doni resposta als serveis d’emprenedoria i empresa de l’Ajuntament de Rubí

Com afavorir l’atracció, creació i consolidació de l’activitat econòmica en el territori? Una de les línies estratègiques és una presència on-line sòlida que reforci la missió de l’entitat de donar serveis d’alt valor afegit a la població activa i a les empreses.

Hem participat en aquest projecte definint l’estratègia de continguts i la imatge gràfica de la presència on-line de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), integrada en l’àmbit de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Rubí. També hem realitzat la producció i traducció dels continguts que s’inclouen en aquest web.

L’estratègia digital definida ha anat especialment dirigida a potenciar les polítiques de dinamització empresarial i impuls del creixement econòmic que donen suport a les empreses i a la iniciativa emprenedora de la ciutat.

Projecte:

Web de Rubiempresa

Client:

Ajuntament de Rubí

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Ajuntament de Rubí

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.