Torna a dalt

Tot el DIEC en una app

Adaptar una obra de referència de la llengua catalana als dispositius mòbils

El Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans (DIEC) és l’obra que estableix la normativa lèxica de la llengua catalana.

Aquesta eina s’havia d’adaptar a les noves necessitats de la ciutadania, entre elles la immediatesa i la mobilitat. Per això es va crear l’aplicació del DIEC, amb la col·laboració de Iuris.doc, que posa a l’abast dels usuaris la versió completa i més actual de l’obra, incloent periòdicament les esmenes aprovades.

L’app està disponible per a dispositius mòbils iOS i Android.

DIEC
Projecte:

App del DIEC

Client:

Institut d’Estudis Catalans

Àmbit:
Visita la web:
Clients Iuris.doc | Institut d'Estudis Catalans

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.