Torna a dalt

Construint la marca SmartCatalonia

Com difondre a les xarxes el concepte d’Smart City a escala de país

Sostenibilitat, gestió més eficient dels serveis, creixement econòmic, participació ciutadana... Ser un territori intel·ligent, en definitiva, és aprofitar les TIC per millorar la qualitat de vida de les persones.

SmartCatalonia és l’estratègia del Govern de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu convertir Catalunya en un “Smart Country” de referència internacional.

Des de Iuris.doc gestionem tota la comunicació on-line d’aquest projecte, per posicionar la marca SmartCatalonia a Internet, i fomentar la integració i la coordinació de les empreses i iniciatives d’arreu del territori.

A través d’una estratègia de màrqueting de continguts multi-canal (web, Social Media, campanyes d’e-mailing, etc.) perseguim consolidar SmartCatalonia com una iniciativa de referència que promou una societat més intel·ligent, sostenible i integradora gràcies a l’ús de la tecnologia i la informació digital.

Un exemple d’aquest contingut és el vídeo “Pla #DonaTIC: apoderar les dones en l’àmbit tecnològic”, una peça audiovisual creada per Iuris.doc en la que el Govern vol fer del Pla Dona TIC l’estratègia de país que aglutini totes les accions destinades a apoderar les dones pel que fa a la tecnologia.

Projecte:

Estratègia digital d’ SmartCatalonia

Client:

Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Generalitat de Catalunya

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.