Torna a dalt

Personalitzant la imatge del Departament de Polítiques Digitals

Aconseguir una imatge de marca coherent de l’entitat pública a les xarxes socials

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública necessitava crear una imatge gràfica personalitzada i atractiva per a una comunicació adequada de continguts seriats a les xarxes socials.

A partir d’una estratègia de social media branding, s’han dissenyat diferents peces gràfiques editables per a Facebook, Twitter i Instagram, que permeten crear diferents tipologies de contingut viral. Alhora, s’ha establert un sistema de codis visuals per segmentar la comunicació. També s’ha adaptat la mateixa imatge als gràfics dels continguts audiovisuals.

Projecte:

Imatge de marca 2.0 del Departament de Polítiques Digitals

Client:

Generalitat de Catalunya

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Generalitat de Catalunya

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.