Torna a dalt

Divulgar totes les cares de la Sida

Mostrar l’excel·lència d’IrsiCaixa en recerca, però des d’una web atractiva per a l’usuari

Des de fa més de 20 anys IrsiCaixa s’especialitza en la recerca sobre el VIH i la SIDA i actualment són un centre de referència internacional. Des dels inicis l’Institut ha demostrat una voluntat divulgativa sobre la malaltia.

Amb l’objectiu de congeniar els dos criteris, des de Iuris.doc hem conceptualitzat, dissenyat i desenvolupat el nou portal web d’aquesta institució que impulsen la Obra Social “la Caixa” i el Departament de Salut. Hem apostat per un entorn didàctic, atractiu, amè, sense renunciar al rigor científic.

Grans imatges, disseny responsive, una nova arquitectura web… Entrar a www.irsicaixa.es es converteix en una experiència inspiradora i eficaç.

I és que banda de l’accés general, s’ofereixen recorreguts personalitzats pel web, per exemple segons el tipus de públic (comunitat investigadora, educadors, periodistes, etc.) o per acció (col·labora, organitza’t, contacta’ns).

El nou portal d’IrsiCaixa, modular i escalable, permet posar en valor no tan sols la recerca i la innovació de la institució, sinó també el seu destacat paper en àmbits com la docència i la transferència recerca-empresa.

Projecte:

Disseny i creació de la nova web d’IrsiCaixa.

Client:

Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa

Visita la web:
Clients Iuris.doc | IrsiCaixa

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.