Torna a dalt

L'altra cara de la Sida

Mostrar l’excel·lència d’IrsiCaixa en recerca, però des d’una web atractiva per a l’usuari

Des de fa més de 20 anys IrsiCaixa s’especialitza en la recerca sobre el VIH i la SIDA i actualment són un centre de referència internacional. Des dels inicis l’Institut ha demostrat una voluntat divulgativa sobre la malaltia.

Amb l’objectiu de congeniar els dos criteris, des de Iuris.doc hem conceptualitzat, dissenyat i desenvolupat el nou portal web d’aquesta institució que impulsen la Obra Social “la Caixa” i el Departament de Salut. Hem apostat per un entorn didàctic, atractiu, amè, sense renunciar al rigor científic.

Grans imatges, disseny responsive, una nova arquitectura web… Entrar a www.irsicaixa.es es converteix en una experiència inspiradora i eficaç.

I és que banda de l’accés general, s’ofereixen recorreguts personalitzats pel web, per exemple segons el tipus de públic (comunitat investigadora, educadors, periodistes, etc.) o per acció (col·labora, organitza’t, contacta’ns).

El nou portal d’IrsiCaixa, modular i escalable, permet posar en valor no tan sols la recerca i la innovació de la institució, sinó també el seu destacat paper en àmbits com la docència i la transferència recerca-empresa.

Projecte:

Disseny i creació de la nova web d’IrsiCaixa.

Client:

Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.