Torna a dalt

Suport social i digital en un sol click

Quatre campanyes de xarxes socials per fer arribar els recursos TIC i resoldre els dubtes de la ciutadania

Des de Iuris.doc hem treballat conjuntament amb el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya per tal d’adaptar l’activitat a la situació actual causada per la Covid-19. En aquest sentit, hem dissenyat i posat en marxa quatre campanyes a les xarxes socials perquè empreses, entitats i ciutadania en general trobin el suport que necessiten durant aquest confinament i postconfinament.

 

#JoTeletreballo

Difondre consells, hàbits, recomanacions, eines i aplicacions referents al teletreball és l’objectiu d’aquesta iniciativa. Seguint una sèrie de directrius podem fer que el treball des de casa sigui d’allò més profitós i còmode per a tothom.

 

#Oficinadesdecasa

Aquests dies el cooperativisme està sent una tendència a l’alça. Diverses empreses del sector TIC han posat a disposició d’altres empreses i ciutadania en general un seguit de recursos tecnològics i eines de teletreball per poder mantenir l’activitat durant la crisi de la Covid-19. Juntament amb el Departament de Polítiques Digitals i totes les empreses que s’han sumat a la iniciativa, hem aconseguit que aquestes setmanes L’oficina des de casa hagi estat possible.

Coneix el projecte a través d’aquest vídeo que hem produït:

 

 

#ConfinApp

La situació actual genera infinitat de dubtes de cara a les empreses, autònoms i ciutadania en general. Per aquest motiu, el Departament de Polítiques Digitals ha creat ConfinApp, una eina de referència per a la ciutadania per gestionar la fase de confinament i postconfinament. Aquests dies resol els teus dubtes sobre la Covid-19 a les xarxes socials del Departament i a l’aplicació de ConfinApp!

 

Dona la volta al teu negoci!

Polítiques Digitals, Cambra de Barcelona, Pimec i Foment han activat la iniciativa ‘Dona la volta al teu negoci’, que ofereix al teixit empresarial català suport per posar en marxa ràpidament negocis online. Des de Iuris.doc hem format part d’aquest projecte a través de la producció d’aquest vídeo:

 

 

 

Quatre estratègies diferenciades per posicionar al Departament de Polítiques Digitals com a entitat de servei i acompanyament digital durant aquests dies de confinament.

Projecte:

Creació de la campanya online del Departament de Polítiques Digitals durant el confinament per frenar la Covid-19

Client:

Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.