Iuris.doc assisteix a la presentació en exclusiva de l’app Origen

Aquest mes de juny des de Iuris.doc hem estat convidats en exclusiva pel Museu Agbar de les Aïgues per conèixer de primera mà la nova iniciativa d’aquesta emblemàtica institució de Cornellà.

Es tracta d’Origen, una app per a dispositius mòbils que combina conceptes com la gamificació, el món dels còmics, els jocs de pistes i les novel·les del tipus “tria la teva aventura” amb l’objectiu d’atraure el públic més jove al museu.

App_gamificacio_museu_aigues_2

La iniciativa és fruit de la HackatH2On organitzada el passat mes de novembre (us en vam parlar arran de les Jornades #MuseusTransmèdia d’Olot), i l’ha desenvolupada l’empresa guanyadora, Cubus Games.

Convidats en exclusiva

Com a experts en el sector cultural, educatiu, científic i empresarial assistim habitualment a visites en exclusiva, inauguracions d’exposicions o presentacions especials per a experts i bloggers.

Hubbik - UOC - Iuris.doc

Alguns exemples són la visita a l’exposició “7 vaixells, 7 històries” del Museu Marítim, la presentació del projecte “Educació demà” de la Fundació Jaume Bofill, o la inauguració de l’Oficina d’Atenció a les Empreses de Barcelona Activa.