Iuris.doc assisteix a la clausura dels Premis Repte Emprèn 2015

Ahir dimecres 30 de setembre Iuris.doc va ser al Caixa Fòrum de Madrid, a l’acte de tancament de la segona edició dels  Premis Repte Emprèn 2015. En aquesta ocasió la nostra col·laboració amb aquesta iniciativa ha consistit en la creació d’un vídeo, una animació que resumeix el certamen, a més de la difusió web i a les xarxes socials del concurs.

Els Premis Repte Emprèn fomenten l’emprenedoria entre els joves d’entre 14 i 17 anys en el marc del KitCaixa Joves Emprenedors, una iniciativa del programa eduCaixa de l’Obra Social la Caixa. En aquest segon any hi han participat prop de 1000 alumnes, més del triple que a la primera edició.

Durant la jornada d’ahir els 21 guanyadors d’aquesta edició van exposar els seus projectes emprenedors, que resolen els desafiaments de les cinc empreses participants en el projecte. Les seves intervencions van posar de manifest tot el que han après durant els darrers mesos, especialment amb el viatge a Silicon Valley.

Els 21 guanyadors del "Desafio Emprende 2015" - Foto Twitter Fundació Obra Social la Caixa

A Iuris.doc som a responsables des de fa tres anys de  l’estratègia de comunicació on-line d’eduCaixa, que inclou el web, el blog i les xarxes socials. Més recentment també ens hem encarregat del disseny i desenvolupament web del nou portal.