I de com les apps mouen el món

Segons Gartner, al 2013 els usuaris d’Internet ens hem descarregat al voltant de 102.000 milions d’aplicacions, nombre que duplica les descàrregues de l’any anterior, i que sembla que anirà en augment aquest any 2014 .

Els dispositius mòbils ens acompanyen en gairebé tot el que fem i amb ells les populars aplicacions. Coincidint amb la setmana del Mobile World Congress, et convidem a passar un dia sencer acompanyat d’apps que et faciliten ( o no ) la vida.

Al matí…

Comencem el dia amb Timely Alarm Clock (Android). Si cal aixecar-se aviat, que sigui amb sons d’alta qualitat i temes de color personalitzats. Si a més volem acompanyar el moment amb olor de cafè, necessitarem Great Coffe App (iOS), que ens donarà les millors combinacions cafeteres. Ja només ens queda vestir-nos i sortir corrent. Amb DressApp (iOS y Android) sabrem que posar-nos per no repetir i utilitzar tota la roba del nostre armari.

Ja al carrer hem de decidir com ens movem per la ciutat. Moovit (iOS y Android) ens dirà quina és la ruta més ràpida amb transport públic, Hailo (iOS y Android) ens aconseguirà un taxi en només dos clics, i si decidim moure’ns a peu o en bici,  Moves (iOs y Android) registrarà les nostres passejades. I de camí al nostre destí podem entretenir-nos amb Circa News (iOs y Android), lector de notícies que construeix articles a partir de diferents fonts.

A per un dia ‘ app ‘…

Durant el dia necessitem organitzar-nos. Farem servir Evernote (iOs y Android) per guardar les nostres idees i notes i així ens serà més fàcil recordar aquelles tasques pendents . Per al nostre dia a dia domèstic també tenim apps . Aprendrem a estalviar i millorar la nostra economia amb Wallo (iOs y Android). I omplir la nevera serà molt més fàcil gràcies a Out of milk(iOs y Android).

Si encara tenim energia, podem escollir entre anar de compres amb Wanelo (iOs y Android), aprendre idiomes amb Duolingo (iOs y Android) o fer esport amb un entrenador personal amb Runtastic (iOs y Android).

Abans d’anar a dormir…

A la nit, Qué cocino hoy? (iOs y Android) ens donarà idees entre 3.000 receptes disponibles off-line per fer-nos el sopar.

Ha estat un dia llarg , així que posarem en marxa Pzizz (iOs y Android) i amb un so relaxant començarem a somiar amb el que ha de venir . I què ens depara el demà ? Ningú ho sap, però probablement trobarem alguna nova app que ens faci el dia més suportable. I més probablement la meitat de les que hi ha actualment ja estaran en desús.