Estratègia digital de Barcelona Activa

Client: Ajuntament de Barcelona

Visitar web: http://www.barcelonactiva.cat/barcelonactiva/cat

Des de fa gairebé 30 anys Barcelona Activa impulsa l’activitat econòmica de la capital catalana amb iniciatives de promoció del creixement empresarial, de la iniciativa emprenedora i l’ocupació de la ciutat, i formació per al desenvolupament professional i tecnològic.

Un projecte d’èxit de la ciutat que durant sis anys ha comptat amb la col·laboració de Iuris.doc en l’estratègia digital.

Des del 2009 ens hem encarregat de la producció, dinamització i manteniment dels continguts on-line de les plataformes web i newsletters de Barcelona Activa, d’iniciatives vinculades com Barcelona NegocisBarcelona Treball i Barcelona Emprenedoria, i hem estat els responsables del pla estratègic de comunicació 2.0 i de la gestió de les xarxes socials.

Així mateix,l’estratègia de comunicació també s’ha complementat amb sessions de formació in situ per als responsables de la comunicació de Barcelona Activa.

També hem desenvolupat el nou web de l’Oficina d’Atenció a les Empreses (arquitectura web, disseny i desenvolupament) i hem creat el llibre d’estil digital de Barcelona Activa.

Període del projecte: 2009-2015

Articles vinculats al blog de Iuris.doc: El bizbarcelona 2015, en directe amb un iPhone / Iuris.doc assisteix a la inauguració de l’Oficina d’Atenció a les Empreses