Nou portal web del Patrimoni Cultural català

Avui al migdia el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presenta el nou portal web del Patrimoni Cultural català. La renovada web, molt més visual , ofereix una nova mirada a través d’atractius continguts culturals, educatius i turístics. Una finestra única que permet accedir de forma pràctica, innovadora i atractiva a noves funcionalitats i serveis vincuulades al patrimoni cultural.

Durant la presentació, que tindrà lloc al Palau Marc i dóna el tret de sortida de la 24a edició de les Jornades Europees del Patrimoni (del 9 al 12 d’octubre), també es donarà a conèixer el nou projecte “Espai Patrimoni”, que s’ubicarà al Palau Moja.

Iuris.doc ha estat l’encarregada del projecte de renovació del nou web de Patrimoni Cultural, una iniciativa impulsada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura. Des d’avui mateix també assumeix el manteniment dels continguts del portal.