Es presenta el projecte ‘Educació Demà’

Iuris.doc ha col·laborat amb la Fundació Jaume Bofill conceptualitzant, dissenyant i desenvolupant la pàgina web i creant el vídeo-animació que explica la iniciativa. Un projecte que se suma a la intensa tasca que duem a terme en l’àmbit educatiu.

La presentació d’Educació Demà, a la qual vam assistir el passat 29 de setembre al Macba de Barcelona, també es va poder seguir per streaming, i va comptar amb la participació, entre d’altres, del director de la Fundació Jaume Bofill, Ismael Palacín, del seu responsable d’innovació oberta, Ismael Peña-López, i del mestre, psicopedagog i Doctor en pedagogia, Miquel Àngel Prats.

Presentació_Educacio_Dema_1

L’objectiu d’aquest projecte és estimular l’esperit de transformació educativa a Catalunya donant suport a les iniciatives dels innovadors i emprenedors educatius. Així, el portal web Educació Demà permet a professors i professionals de l’educació compartir, inspirar-se i aprendre solucions i iniciatives educatives innovadores.

Els objectius i la dinàmica del projecte s’expliquen al vídeo de presentació elaborat per Iuris.doc: