Capacitant emprenedores en el món digital

Iuris.doc, juntament amb les empreses Impento i Versor Consulting, ha guanyat el concurs impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola de Dones Emprenedores de Barcelona Activa per a la impartició dels cursos de formació en estratègia digital per a dones emprenedores de la ciutat durant el període 2015-2016.

Es tracta d’una oportunitat de transmetre la nostra experiència en estratègies digitals i creació de continguts. Els nous tallers i seminaris gratuïts incideixen en aspectes claus per a l’economia digital com el màrqueting de continguts, la gamificació o les xarxes socials, entre d’altres.

Segons Dani Zapater, un dels formadors de Iuris.doc “el nostre objectiu és ajudar-les a deixar enrere pors i prejudicis. Mitjançant dinàmiques de treball en grup i a partir de casos d’èxit i de la seva pròpia experiència, els oferim pautes perquè aprofitin al màxim aquest món digital”, explica.