Iuris.doc assisteix a la inauguració de l’Oficina d’Atenció a les Empreses

El passat dijous Iuris.doc va assistir a la inauguració de l’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE), un nou espai impulsat per l’Ajuntament de Barcelona que aglutina a la planta baixa de l’Edifici MediaTIC tots els serveis que les empreses de la ciutat necessiten per instal·lar-se a la ciutat, créixer i generar nous llocs de treball.

Des de Iuris.doc hem col·laborat en la creació del web de l’OAE, definint el nou portal, creant el disseny gràfic i elaborant els continguts web (redacció, correcció, traducció i publicació). A més, durant la inauguració, vam ser els encarregats de la retransmissió via Twitter (#bcn_oae).

Podeu veure altres informacions de l’acte a La Vanguardia i Viaempresa.

Veure fotos de la inauguració de l’Oficina d’Atenció a les Empreses al Pinterest de Iuris.doc.