Sant Joan: de Barcelona al món

Fa dos anys el videoartista californià Brandon Li va impactar-nos a Vimeo amb un preciós vídeo de la revetlla de Sant Joan a Barcelona. Aquestes imatges ens han inspirat aquesta tria audiovisual de la celebració de l’arribada del solstici d’estiu a diversos indrets arreu del món. Bona revetlla!

Sónar+D + Barcelona Supercomputing Center: jugant amb la nostra petjada digital

Els smartphones, els objectes connectats i els wearables són una creixent font de dades sobre el nostre dia a dia digital. Per demostrar-ho el Sónar+D va aliar-se l’any passat amb el Barcelona Supercomputing Center amb “Sabem el que vas fer a l’últim Sónar”. Us presentem les conclusions d’aquest experiment col·lectiu i us expliquem l’innovador repte de l’edició d’aquest any.

El so se suma a la Realitat Virtual

El món audiovisual viu una cursa contrarellotge: tothom vol ser el primer en oferir al gran públic “la tecnologia” revolucionaria definitiva. Així, a la realitat augmentada s’hi ha sumat la realitat virtual, i ara és el torn del so immersiu. Us presentem la tecnologia que és objecte d’estudi al centre tecnològic Eurecat i protagonista al congressos Primavera Pro i Sonar+D.