Cobertura mòbil: una app de col·laboració ciutadana

Per molta gent, entrar a Twitter, enviar un whatsapp o consultar el correu electrònic que els acaben d’enviar ja són gestos tan naturals com portar rellotge o posar-se les lentilles de bon matí. Però a diferència del rellotge i les lentilles, per a que un smartphone funcioni necessita una cosa imprescindible: cobertura mòbil.

Nou portal web del Patrimoni Cultural català

Avui al migdia el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presenta el nou portal web del Patrimoni Cultural català. La renovada web, molt més visual , ofereix una nova mirada a través d’atractius continguts culturals, educatius i turístics. Una finestra única que permet accedir de forma pràctica, innovadora i atractiva a noves funcionalitats i serveis vincuulades al patrimoni cultural.

Iuris.doc assisteix a la clausura dels Premis Repte Emprèn 2015

Ahir dimecres 30 de setembre Iuris.doc va ser al Caixa Fòrum de Madrid, a l’acte de tancament de la segona edició dels  Premis Repte Emprèn 2015. En aquesta ocasió la nostra col·laboració amb aquesta iniciativa ha consistit en la creació d’un vídeo, una animació que resumeix el certamen, a més de la difusió web i a les xarxes socials del concurs.