Capacitant emprenedores en el món digital

Iuris.doc, juntament amb les empreses Impento i Versor Consulting, ha guanyat el concurs impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola de Dones Emprenedores de Barcelona Activa per a la impartició dels cursos de formació en estratègia digital per a dones emprenedores de la ciutat durant el període 2015-2016.

I si el mestre del teu fill fos un algoritme?

Aquesta és la “conclusió” extreta de la Jornada #èTIC. El repte era parar-se a pensar el model de societat cap a la que ens dirigim i fins a quin punt les noves tecnologies poden comportar canvis que no siguin del tot positius. Quatre debats al voltant de les TIC i el que representen a nivell social i ètic molt interessants, especialment si treballes amb continguts digitals per a l’àmbit cultural i de l’educació.

8 apps de la Barcelona ‘smart’

Més enllà de la moda que ho converteix tot en “smart” o “intel·ligent”, tant a Barcelona com a Catalunya s’estan desplegant interessants estratègies que tenen com a objectiu comú la posada en marxa de solucions innovadores per a una gestió més efectiva i útil dels serveis i recursos públics (d’aquí l’adjectiu “intel·ligent).