‘Streaming’ + xarxes socials: el ‘Big Brother’ casolà?

Un Gran Hermano a l’abast de tothom? A la productora Endemol (creadora d’aquest format ) li ha sortit competència: els usuaris de Twitter. I és que ja tenim entre nosaltres la nova “joguina” de la xarxa social.

Periscope és una aplicació per dispositius mòbils (de moment només per a iOS) que permet fer emissions de vídeo en temps real des del nostre smartphone o tablet directament a Twitter

6 consells per exprimir la “Nit dels museus”

“Museus per una societat sostenible”. Sota aquest lema el proper dilluns 18 de maig es celebra el Dia Internacional dels Museus. I coincidint amb aquesta data tan assenyalada, aquest dissabte és la Nit dels Museus. Durant aquesta jornada, considerada per molts com el “Sant Jordi dels museus”, més de 4.000 museus de 40 països obren les portes gratuïtament de les 7 de la tarda a la 1 de la nit. A continuació us oferim les claus per gaudir d’aquesta jornada tan especial a Barcelona i rodalies.

Caixalab Experience s’estrena a Bilbao

Una carpa al Parc de Casilda Iturrizar de Bilbao acull des d’aquesta setmana i fins al proper 15 de juny l’exposició itinerant “Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians”, impulsada per l’Obra Social “la Caixa”, i que gira al voltant de 27 objectes que formen part de la nostra rutina diària i que solen passar desapercebuts.