El màrqueting de continguts en el SEO

Si sou uns habituals de l’ús de Google per fer les cerques a Internet, segurament us haureu adonat que s’han anat produint subtils canvis a l’hora de mostrar-ne els resultats. El més destacat és que la línia que separa els resultats de la cerca orgànica (SEO) amb els de pagament (SEM), és pràcticament imperceptible: mateixa mida de lletra, mateixa font.. només amb la capseta d’”anunci” acompanyant els resultats publicitats.

Google Street View i patrimoni català

Google Street View amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el CTTI permet visitar virtualment 16 dels principals monuments catalans utilitzant la tecnologia trekker per a l’enregistrament.

4K i verticalitats audiovisuals

A dia d’avui, encara estem acostumats a consumir productes audiovisuals en format horitzontal: La televisió és horitzontal, les pantalles són horitzontals, el cinema és horitzontal… Per aquest motiu es continua treballant tecnològicament amb l’objectiu d’oferir imatges amb més qualitat i definició.
Però amb l’ús de suports mòbils és molt habitual veure enregistraments en format vertical. Podria ser aquesta una oportunitat de negoci i creació de nous productes?