Oreo, Audi, Pepsi, Google…? Aprofitant el moment

Aquest febrer el Mercedes Benz Arena de Nova Orleans ho tenia tot per ser el centre de les mirades a Estats units i també fora. I és que es jugava la final de la Super Bowl, un escenari excel·lent per a la publicitat de les empreses. Però durant el descans… es van quedar a les fosques. El que podria semblar una fatalitat, a algunes grans marques els va servir per posar en pràctica la nova tendència emergent en publicitat: el newsjacking, la publicitat en temps real.

Impressió 3D: la propera revolució?

Si us interessa el món TIC i de la innovació, i obriu ulls i orelles cada vegada que trobeu plegats els conceptes “nou” i “gadget”, segur que heu sentit parlar de la impressió 3D, una tecnologia emergent que permet que, de forma gairebé màgica, es puguin generar models físics d’allò que veiem a la pantalla de l’ordinador.

Cinema mut ‘high tech’

Avui dia, tant la producció com la reproducció de pel·lícules ha arribat a cotes de complexitat mai pensades. Per això sembla naïf reivindicar l’encant del cinema mut. Però no és així i The Artist i Blancanieves ho corroboren. En les escalades per la modernitat, sempre hi ha moments per a la nostàlgia, per tornar la vista enrere i recuperar l’essència dels orígens. Una essència, clar està, que no es desenvolupa a finals del segle XIX sinó a ple segle XXI on les app, els smartphones i les xarxes socials formen part del dia a dia. Per tant, algunes coses han canviat.